Sunday, October 26, 2014

IBEAUTY CRYSTAL STEM CELL COLLAGEN


Haaaa...uols pernah dgr x produk ni??
Tgh meletop uolss!!!
Sesapa yg nak kulit cam selebriti hollywood..bollywood..plywood tu (hikss)
blh lah try produk2 ibeauty ni..mmg klasss kao jah! ^_^
Ni iols nak citer sket pasal produk ni..
(cer citer..cer citer..)

Ok produk IBEAUTY ni ada 5 kategori:
1) CRYSTAL STEM CELL COLLAGEN
3) CLEYRA SKINCARE
5) DD FOUNDATION


CRYSTAL STEM CELL COLLAGEN ~
 iBeauty Crystal Stem Cell Collagen merupakan 
minuman kecantikan yang diformulasi untuk mereka 
yang mahu kulit cerah dan lebih muda. 
Ia dibuat daripada bahan 
hydrolyzed marine collagen berkualiti tinggi 
yang berfungsi untuk membantu 
mempertingkatkan kelembapan kulit. 
Kehadiran PhytoCellTecTM Apple Stem Cell dan PhytoCellTecTM Grape Stem Cell akan bertindak menghalang kulit daripada mengalami proses penuaan. 
Lglutathione pula membuatkan kulit cerah sempurna.


Apa yg uols blh dpt dgn CRYSTAL ni?
Yeahhh..itu yg kita nak tau bila consume collagen ni..
Well..ini antara kebaikan2 nya ye syg2 semua ^_^

Mengembalikan dan Mengekalkan Kecantikan
1. Terbukti mampu mengembalikan KETEGANGAN kulit sehingga kelihatan seperti 12 tahun lebih muda .

2. Terbukti berkesan MENCERAHKAN kulit sehingga 10 tona lebih cerah dari biasa.

3. 95% pengguna iBeauty Crystal bersetuju bahawa ia membantu mengurangkan masalah KEKUSAMAN kulit dan menyerikan kembali kulit.

4. 98% pengguna iBeauty Crystal bersetuju ia melembabkan kulit wajah sekaligus mengatasi masalah JERAWAT & JERAGAT

5. 100% membantu pertumbuhan SEL KULIT yang baru.

6. Mengembalikan tenaga untuk kekal aktif dan sihat bertenaga.

7. Bebas jeragat, jerawat, tompok hitam & anti penuaan

Memulihara dan Menjaga Kesihatan
1. Menstabilkan tekanan darah.

2. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita

3. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.

4. Meningkatkan imunisasi.

5. Memberikan tenaga serta merta.

6. Membuatkan tidur menjadi lebih nyenyak


7. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.

8. Melawaskan proses pembuangan.

9. Merawat masalah dalaman wanita

10. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Membentuk dan Mengekalkan Bentuk Badan yang Ideal
1. Mengawal berat badan.

2. Membuang toksin dalam badan.

3. Meningkatkan kadar metabolisme badan.

4. Memberikan rasa kenyang.

Banyak sgt kan kebaikan nye..kan..kan..kan..
oyehhh..sbb produk ni mmg TERBAIK!!!
Makanya..jika inginkan atau sygkan tubuh badan uols...
SILALAH BERTUKAR KE PRODUK YG TERBAIK NI


Risau pada originality produk?
Takut pada kesan sampingan?
Jgn risau..produk ni dah dpt 
kelulusan KKM dan 100% HALAL



Wanita yang sedang mengandung, dalam pantang dan sedang menyusu badan boleh mengmbil iBeauty Crystal. 
Ia dijamin selamat setelah pengasas produk ini telah menggunakannya ketika mengandung hingga sekarang,
menyusu badan anak berusia 4 bulan kini. 
Selepas kelahiran anaknya, 
pengasas, seorang ibu kepada 4 orang anak 
kini mempunyai berat badan
49kg dengan ketinggian 165 cm.

CARA PENGGUNAAN iBEAUTY CRYSTAL

Langkah 1: 
1 kotak mengandungi 20 sachet untuk 1 bulan
10 hari pertama ia perlu diminum setiap hari sebab untuk memperlihatkan perubahan selepas kandungan kolagen bertambah didalam badan.

Langkah 2:
Selepas 10 hari pertama, anda cuma perlu mengambilnya selang sehari.
iBeauty Crystal ini menggunakan stemcell original dari negara Swiss dan kolagen yang berkualiti tinggi. 
Maka, pengambilan selang sehari adalah ideal
untuk pengambilan yang konsisten. 
Rasa iBeauty Collagen ini seperti rasa buah anggur yang sedap. Ia diakui oleh pengguna sendiri.

Nak testimoni lagi?
Still x puas ati?
xpe..biarlah testimoni yg berbicara..heheh


Berminat ke syg2 semua???
heheh..
produk best ni..giler x minat kan kan kan..
Harga x mahal pun...
RM150 (FREE POSTAGE)

Nak order blh direct sms/whatsapp/telegram :
0126226156 ANN

0 comments:

Post a Comment

Google analytic

 
Annything Shoppe..Your 1 Stop Shopping Castle Copyright © 2014 Design by Cik Rose Cute Terima Kasih