Tuesday, February 3, 2015

The best foundation - DD FOUNDATION IBEAUTY


Haaa..jgn tgk lama2 tang model tu ekk..kang termimpi2 lak..hihih
nak tunjuk yg DD FOUNDATION ni mmg sgt2 best!
kita panggil DD je la..nak taip panjang2 letih lak jari-jemari iols ni..

OK..ape yg best sgt DD tu smpi boleh jadi fenomena?
Eh ye ke fenomena? entah la tp bg iols DD ni dah jadi kesayangan
Setiap hari kuar umah adalah wajib utk pakai DD ye kalo x iols rasa cam x pakai baju je..wakaka!

DD ni formulasi terbaik dan sgt sesuai pada kulit org Asia 
dikeluarkan oleh Ibeauty (M) Sdn.Bhd.
Didatangkan sekali dgn berus yg mampu mengemaskan dan mengekalkan solekan berpanjangan hingga 12jam lamanya
Amboii lama sgt tu 12 jam..idok le teman nak pakai lama2 gitu..nak solat kena cuci muka dulu la kan..was2 lak akan ketelusan air masuk ke dalam kulit..hehehe

Ada 3 kod color: 
01. IVORY ~ utk org yg berkulit putih ala2 Emma Maembong
02. NATURAL ~ utk org yg berkulit kuning langsat ala2 Nora Danish
03. MEDIUM ~ utk org yg berkulit sawo matang ala2 Erra Fazira


Apa yg bestnye DD ni?
  • Ada Vitamin A, B, C & E - so kulit akan terjaga sama..tidaklah akan merosakkan struktur dalam kulit
  • SPF 18 - dpt lindungi kulit dari sinaran UV yg boleh menggelapkan kulit sekaligus buat kulit nampak kusam dan tidak bermaya
  • Glowing - kalo berangan nak kulit nmpk glow ala2 org korea, disyorkan pakai DD ni..bila pakai lama2, nmpk kulit shining je..bkn sbb oily tau!
  • Anti Rekahan - mmg pun! selalu foundation biasa bila kita lap peluh mesti jadi bertompok2 muka tu..dah nak kena touch up blk tp DD tidak ye!
  • Halal & ada kelulusan KKM - ni yg penting skali ^_^
HARGA? RM79 SM / RM89 SS
POSTAGE FREE

BERMINAT??? 
TAIP "DD" KE 0126226156


0 comments:

Post a Comment

Google analytic

 
Annything Shoppe..Your 1 Stop Shopping Castle Copyright © 2014 Design by Cik Rose Cute Terima Kasih